tisdag 20 mars 2012

Cotton candy

Gick hem lite tidigare idag eftersom min hals tar kål på mig. Halsont är nästa värre än magsjuka. När man har magsjuka känns det ju bra ibland men med halsont gör det ont hela tiden. I alla fall för mig. Har gurglat saltvatten och druckit te med honung så jag hoppas det hjälper lite. Känner mig hängig också men det kanske är halsen som påverkar min energi och mitt humör. Beställde pasta carbonara av Josh till middag som värme för själen.


4 kommentarer:

  1. Jobbigt att vara sjuk. Känner med dig! Känns som att jag varit förkyld hela vintern. :p

    Åh, och du bloggar alldeles för mkt. Haha, sitter och letar efter en tv-serie som jag har för mig att du har skrivit om ngngång för längesen. Troor att det kanske är e4 som gjort den men är inte 100. Den handlar typ om ett gäng handikappade kids som hänger i en skog. Haha, har jag för mig! De gjorde jättemkt reklam för den när jag var i England hösten 09, så den hade nog premiär då. Har du NÅGON aning om vad jag pratar om? Det gör mig galen att jag totalt förträngt vad den heter. Hjälp.! X)

    SvaraRadera
  2. Åh jag hoppas verkligen att min förkylning är kortvarig. Sjukt jobbigt. Haha handikappade kids i en skog... Det kanske är misfits du menar. Inte riktigt som du tror men det är den enda jag kan komma på ;D den serien är riktigt bra! Rekommenderas! Hoppas det var den du tänkte på. Kram

    SvaraRadera
  3. Imdb:ade den och det kanske är den.. Håller på att dra hem första och andra säsongen nu. Men även om det inte är den jag tänker på så verkar den ju bra iaf, så kanske inte bara är waste att kolla. Vet att Lotta också sagt att den är bra. :)

    SvaraRadera