onsdag 4 maj 2011

"Sheila goes out with her mate Stella, it gets poured all over her fella, cos shes says, man he aint no better than the next man kicking up fuss"



Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi bestämde oss för att hitta ett ställe där de säljer riktig glass, av typen Ben and Jerrys etc. och sedan gå till en park och bara njuta av det fina vädret. Det slutade med att vi åkte till High street Kensington eftersom vi tänkte att om det inte finns dyr och äkta glass där så finns det nog ingenstans. Det slutade dock med att vi stannade till på ett McDonalds och köpte två McFlurrys istället. De var väldigt goda och väldigt mycket billigare än vad en Harrods-glass hade kostat. För £6.45 fick vi två McFlurrys och en stor Quarter pounder-meny. Jag tyckte det var väldigt mycket billigare än i Sverige där bara hamburgarmenyn säkert hade kostat 70 kr. Nu fick vi även två glassar för bara 65 kr. Det är ingen big deal.

Vädret har varit riktigt fint idag med. Vi gick runt i Hyde Park tills vi hittade ett bra ställe att sitta på. Bredvid oss var en man med en väldigt busig hund. Den sprang fram till en kille som satt och åt chips och satte tassen på hans axel som för att fråga om hon fick smaka. Hunden kom även fram till oss och nosade och var väldigt social. När husse ropade på henne, "Sheila", så kom den motvilligt tillbaka till honom. Man märkte att hon bara ville springa runt och leka. När husse inte såg så smög hon iväg väldigt försiktigt och kollade på husse lite då och då för att se om han märkt att hon inte längre satt kvar bredvid honom. Det var riktigt roligt att kolla på och både jag och Josh blev väldigt hund-sugna men det får nog vänta några år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar